3 tips til en bedre økonomi i din virksomhed

Der er mange ting, vi kan gøre rent mentalt for at tiltrække værdi og kapital – der findes faktisk en hel coaching-industri til formålet! Men ud over det rent mentale er der også nogle gode praktiske tips, du måske ikke har tænkt over før. Læs med her og bliv klogere.

The Law of Attraction fortæller os, at vi tiltrækker det, vi fokuserer på. Nogen vil måske mene, at dette er noget hokus-pokus, men rent psykologisk har de tanker, vi gør os, faktisk stor indflydelse på vores følelsesliv. Vi mennesker er følelsesdrevne, og derfor sker meget af den handling, vi foretager os, på baggrund af vores følelser.

Vores resultater hænger af den grund uløseligt sammen med vores mentale tilstand. Det gælder også for vores økonomiske resultater. Det vil dog være at gå for vidt at påstå, at du kan tænke dig til en bedre økonomi og mere velstand – der skal selvfølgelig følges op med praktisk handling for, at det bliver til noget. Og derfor skal du vide, hvad du kan gøre for at løfte økonomien i din virksomhed.

Google er din bedste ven

Du har helt sikkert hørt frasen, ‘Google er din bedste ven’, før. Men du har nok mest hørt den i den sammenhæng, at du altid har Google ved hånden, når du skal finde svar på det ene og det andet. Dog kan Google også blive din nye bedste ven, når det kommer til din virksomhed.

I dag foregår næsten al salg nemlig over nettet. Hvis ikke vi direkte køber ting på nettet, researcher vi os i hvert fald frem til produkter og brands. Og derfor har det stor betydning, at du kender din søgemaskines algoritme, så din virksomhed kan komme frem som den første side, når potentielle kunder søger efter et produkt. Det kan du få hjælp til på kongen-af-internettet.dk.

Saml dine lån og få en lavere rente

Det er normalt, at vi gældsætter os en smule, når vi starter en virksomhed eller iværksætter forskellige tiltag. Det hører med til at turde drømme og satse stort, og med et godt produkt eller service tjener vi selvfølgelig pengene hjem igen.

Hvis du imidlertid har flere forskellige lån, som du har taget hos forskellige banker, kan det være en god idé at samle dem til ét lån. Find det billigste samlelån med en god sammenligningstjeneste og få bedre overblik over din virksomheds økonomi.

Det er nemlig en del lettere at hitte rundt i økonomien med kun én omkostning og én rente. Desuden bliver din rente langt lavere, når du har ét stort lån i én bank, fremfor mange små i forskellige banker.

Tænk kreativt og undgå unødige udgifter

Et tredje tip til hvordan du kan få en bedre økonomi i din virksomhed er at undgå unødige udgifter. Hvis du skal indrette dit nye kontor eller have fat i andre artikler til din virksomhed, kan du jo tænke lidt kreativt.

I stedet for at købe noget nyt og masseproduceret fra IKEA, kan du sammensætte et mere unikt udtryk, måske med ting fra genbrug. Du kan også overveje at tage et kig i et dødsbo. Det kan du læse mere om her.