Sådan får I som børnefamilie råd til mere sjov i hverdagen

Når 2 bliver til 3 ændres ens verden ikke blot fra den ene dag til den anden. Det gør ens økonomi også. For en baby betyder ikke blot et helt nyt liv – men også helt nye udgifter. For alene bleer kan være noget af en udskrivning. Og med barsel, barnevogn og øvrigt babyudstyr kan det til tider være svært at få de økonomiske ender til at nå sammen som børnefamilie. Heldigvis findes der en række forskellige måder, hvorpå I kan få lidt ekstra luft i budgettet.  

Pas på familielivet 

I kan naturligvis vælge at spare hvor I kan. Men uanset hvad, så skal der jo tag over hovedet og mad på bordet. Så sidder man ofte tilbage med følelsen af, at alle penge går til nødvendigheder uden mulighed for at skeje lidt ud. Bare en gang i mellem. Og det er ikke sundt for hverken familielivet eller forholdet. På nettet findes der dog en række sider, hvor I – med lidt held – kan vinde både pengepræmier og skønne oplevelser for hele familien. Så vind konkurrencer og få mulighed for lidt mere sjov i hverdagen 

Konkurrencer kan få jer lidt væk fra det hele 

I kan både vinde ture til forlystelsesparker, weekendophold og gavekort. I kan selvfølgelig også vinde pengepræmier, så I selv kan bestemme om pengene skal gå til familiehygge eller forsikringer. Endelig kan I også deltage i konkurrencer om lidt større præmier.” Vind en rejse” lyder godt i de fleste menneskers ører. Ja bare tanken om at kunne komme lidt væk fra hverdagens trummerum kan få smilet frem hos enhver børnefamilie. Men man er jo nødt til at deltage, for at finde ud af, om man skulle være den heldige!  

Deltag i de aktuelle konkurrencer 

Men inden I bliver helt stressede over alle de spændende konkurrencer, så er her et godt råd med på vejen. Der findes nemlig visse sider online, der samler alle aktuelle konkurrencer på et sted. Her kan I altid være sikre på, at I deltager i konkurrencer der stadig er aktive. Og det bedste af det hele er næsten, at langt de fleste konkurrencer er gratis at deltage i! Det koster jer således ikke en krone at være med. I skal blot udfylde kontaktinformationer – herunder mailadresse – så I kan kontaktes hvis (og når) I vinder.