Organdonation for biler inkarneret

Hvis man har, eller har haft, en bil af ældre dato, og har manglet en lille simpel reservedel for at få den op at køre, så er det frustrerende, når man opdager at netop denne del er gået ud af produktion. Det sker hver dag i hele Europa, at biler bliver sendt til skrot. Ikke bare fordi de er færdige og nedslidte, men i en del tilfælde også fordi der ikke kunne skaffes reservedele til modellen. Det er der efter al sandsynlighed kommet en løsning på nu. Til gavn for mange. 

Hvis man tror at autoophug blot er en bil som bliver mast flad af en stor, stærk smadremaskine, så kan man godt tro om igen. En autoophugger går altid de gamle bilvrag igennem for at finde brugbare reservedele. Hvis der er noget, der kan bruges, så bliver det solgt videre til folk, som står og mangler det. Nu er der kommet et marked, hvor man kan finde reservedele fra autoophug i hele Europa. Det er smart og spændende, og det sætter en helt ny dagsorden for genbrugstanken. 

Livsforlængende mulighed 

Ved at man kan søge efter reservedele til sin bil i sådan en database, det kan redde livet for mange skønne, lettere bedagede biler. Man kan ikke lade være med at komme til at tænke på organdonation, som kører på lidt den samme idé. Her er det altså bare biler, der får nyt liv i de gamle møtrikker med hjælp fra et internationalt netværk for bilejere og autoophuggere. 

Find reservedelene online 

Man kan finde reservedele fra alle lande i Europa med denne portal. Det giver langt større sandsynlig for, at man finder det, man leder efter, og for at endnu en bil kan reddes fra skrotning. Genbrug er et kodeord her. Og genbrug er klart kommet for at blive.