Sådan spiser du sundt på et budget og andre sunde tips

En måde at spare penge og spise sundt på er ved at lave mad derhjemme oftere. Hvis du planlægger i forvejen ved at forberede måltider eller pakke snacks og tage dem med dig, kan du undgå dyre, usunde færdigretter. En anden måde at spare penge og spise sundt på er at købe stort ind, når det er muligt, og lave mad i større partier. Det kan hjælpe dig med at udnytte udsalg og spare penge i det lange løb. Endelig kan det at dyrke dine egne frugter og grøntsager, enten i en have eller i beholdere, være en god måde at få friske, sunde fødevarer på et budget.

De bedste øvelser for folk, der hader at træne

Hvis du hader at træne, skal du ikke fortvivle. Der er masser af øvelser, som du kan lave, uden at det føles som en pligt. Gåture, svømning og cykling er alle gode øvelser, som du kan lave udendørs i smukke omgivelser. Hvis du foretrækker at træne indendørs, kan du prøve yoga eller pilates. Disse aktiviteter kan hjælpe dig med at komme i form, uden at du føler, at du træner. Og hvis du virkelig hader motion, kan du prøve at lave noget aktivt, som du nyder, f.eks. at danse eller dyrke en sport. Med lidt kreativitet kan du finde måder at komme i form på, som ikke føles som en straf.

Mangler du gaveideer? Læs mere om gaveideer her.

Hvorfor du bør drikke mere vand

Vi ved alle, at vi bør drikke mere vand. Men hvorfor er det så vigtigt? Vand er med til at holde vores krop hydreret og velfungerende. Det skyller også giftstoffer ud, hjælper med at regulere vores kropstemperatur og kan endda øge vores humør. Så næste gang du rækker ud efter en sukkerholdig sodavand eller en alkoholholdig drik, så tænk på, hvor meget bedre du vil have det, hvis du vælger vand i stedet. Din krop vil takke dig for det!

Sådan får du tid til fitness, når du altid har travlt

Hvis du altid er på farten, kan det være svært at finde tid til fitness. Men der er masser af måder at presse en træning ind på, selv når din kalender er fyldt op. Hvis du har en frokostpause, kan du gå en rask tur eller løbe en tur. Du kan også bruge din pendlertid til at blive aktiv ved at gå eller cykle i stedet for at tage bussen eller køre i bil. Og hvis du ikke har tid til en hel træning, kan du prøve at lave nogle enkle øvelser derhjemme, f.eks. push-ups, sit-ups eller jumping jacks. Bare nogle få minutters motion hver dag kan gøre en stor forskel for dit helbred. Så næste gang du føler dig for travl til at træne, så tænk dig om igen!

Prøv også Go High Næstved for mere motion.