Køb danske bank aktier

Selvom danske bank aktier, har fået en del tæsk i medierne igennem de sidste år, så er det stadig en aktie som man kan tjene ufattelig mange penge på, hvis man nærstuderer markedet og selve aktien. Det er en aktie som over de sidste par år, har kørt rigtig meget op og ned, den har været oppe i 2-300dkkr og helt nede i 60-70dkkr, da det var allerværst.

Men fordi aktien falder er det ikke nødvendigvis et dårligt tegn, det giver nemlig mulighed for at købe aktien billigere, og hvis man kigger over aktiens historie, så kan man lave nogle analyser af den, og nærstudere bankens økonomi og måden de kører deres forretning, og alt efter hvad man føler for, når man har lavet sit forarbejde, kan man stille og roligt planlægge sit køb, for at stå stærkest muligt i den, og hvis man er rigtig skarp, så har man en nogenlunde ide om hvor bunden er, og derved købe billigst muligt, og have størst chance for at få mest profit.

Danske Bank er også en aktie som udlover udbytte 1 gang om året, så udover man kan lave profit på selve aktieprisen, så kan man også lave profit ved at beholde aktien og få det udbytte som aktien udlodder. Så hvis man har is i maven, og tror på, at den på lang sigt vil stige, så holder man aktien og følger med opsvinget og samtidig indkasserer man udbyttet.

En virksomhed som Danske Bank, som også er Danmarks største bank, har meget små chancer for at skulle gå konkurs, da de er så store, og er så gode til at lave forretning, som giver dem overskud, og så længe der er overskud, vil banken fortsat køre. Samtidig er A.P Møller Mærsk en af hovedaktionærerne i banken, og ejer mere end 20% af banken, så der er store kræfter bag virksomheden, med kompetente ejere, som forstår at køre en virksomhed.

Yderligere har Danske Bank filialer i lande som Finland, Norge, Sverige, Estland, Polen, Storbritannien, Nordirland, så de dækker et enormt marked, hvilket også gør at virksomheden står enormt stærkt, i både gode og dårlige tider.