Hvilke værktøjer er det bedste fluebindingssæt til begyndere?

Er du en nybegynder i fluefiskeri og leder efter det bedste sæt værktøj til at binde dine egne lokker? Kig ikke længere end til Comprise fluebindingssættet! Det har alt det, som nybegynder-flyvebinderen har brug for for at komme i gang med en hobby, der vil give dig uendelig glæde, samtidig med at du sparer penge i det lange løb. I dette blogindlæg vil vi undersøge elementerne i Comprise fluebindingssættet, og hvorfor det er det bedste sæt værktøjer til begyndere. Tilmeld dig vores gratis service for at modtage meddelelser, når fiskebilen vender tilbage til dit nabolag. Du vil aldrig gå glip af den igen, hvis du besøger fiskebil.nu/bil/silkeborg/.

Comprise fluebindingssæt leveres med 12 essentielle værktøjer, der er af højeste kvalitet og holdbarhed.

-Et sæt præcisionssakse

-Et sæt pincetter

-En bodkin

-En piskesaks til finisher

-en spole

-En spole trådmaskine

-En dubbingnål

-En hækeltang

-En hårstikspænder

-En snørenål

-En bindegarn

-en visa-skruestik

Med dette værktøjssæt kan du lave alle typer fluekæder, som du ønsker. 

Saksen er perfekt til at klippe enhver type materiale, herunder tråd, hackle eller blødere materialer som f.eks. Hjortehår. Pincetten er fremragende til at holde små perler eller til at fjerne eventuelle rester fra dit arbejdsområde. Bodkin er nyttig til at påføre head cement eller dubbing voks, mens whip finisher er uundværlig til at skabe en pæn, professionelt udseende finish på dine fluer.

Spolen og spoletråderen bruges til at holde og påføre bindetråden, mens dubbingnålen er perfekt til at påføre dubbing på tråden. Hakkeltangen bruges til at vikle hakkene rundt om fluekroppen, og hårstativet er ideelt til at skabe den perfekte hjorthårs- eller zonkerstribe. Snørenålen bruges til at påføre de sidste detaljer som f.eks. lak eller hovedkitt, og binde tråden er det, som alting er fastgjort til.

Sidst, men ikke mindst, er visa-skruen, som bruges til at holde fluen, mens du arbejder på den. Dette er et uundværligt værktøj for enhver fluebinder, uanset om han er nybegynder eller ej. Med Comprise fluebindingssættet har du alt, hvad du behøver for at komme i gang med denne givende hobby. Hvis du leder efter et omfattende fluebindingssæt, der indeholder alt det, en nybegynder har brug for, så kig ikke længere end til Comprise fluebindingssættet. Med værktøjer af høj kvalitet og en overkommelig pris er dette det perfekte sæt til at få dig i gang med at binde fluer.