Få bedre søvn og mere mentalt overskud

Der er mange småbarnsmødre der gerne vil have mere mentalt overskud og bedre søvn. Søvn er en mangelvare i familielivet, men sådan behøver det faktisk ikke at være. Her kan du læse om hvordan du kan få mere mentalt overskud i hverdagen og bedre søvn.

Søvn og livskvalitet

Det er ingen hemmelighed at søvn påvirker din livskvalitet betragtelig, og som mor til små børn, er ikke dette noget man får meget af. Søvn er en vigtig byggesten i vores mentale helse, og derfor er det heller ikke noget man skal glemme. Der er flere ting du selv kan gøre, for at få bedre søvn, både for dig og dit barn, så du får mere mentalt overskud i hverdagen til at lave ting som du har lyst til og være tilstede.

Sengen er vigtigere end du tror

En seng er meget vigtigere end du tror, nærmere bestemt en god seng. Det er ekstremt vigtigt at sørge for at man får god nok støtte gennem natten, og der spiller kvaliteten på din seng en meget stor rolle.

En boxmadras er en populær sengetype der findes i alle kvaliteter og prisklasser. Den bedste boxmadras kan bidrage til at give dig bedre søvn og mere mentalt overskud. Læs mere om den bedste boxmadras på Mammashop og få gode tips til hvordan du vælger. Det er meget vigtigt at du finder den helt rigtige størrelse og fasthed på sengen.

En god seng er nemlig afgørende for, hvor godt du sover. Når du får god støtte så vågner du ikke af ubehag i løbet af natten. En god seng sørger også for at du ikke bliver for varm eller for kold. Derfor er det meget vigtigt at investere i den bedste boxmadras til dig og dit barn, man kan aldrig begynde for tidligt – man skal have sin krop hele livet, så god støtte er vigtigt og god søvn giver meget mere mentalt overskud.